Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reușit o femeie să captureze un șarpe veninos. Reptila „s-a cazat” alături de ea și soțul ei în camera de hotel

O femeie din Australia, care se afla în vacanță împreună cu soțul ei, a avut parte șocul vieții. Un șarpe veninos i-a întâmpinat, prăfuit și confuz, într-un colț al camerei de hotel.  

Un vânător de șerpi din Australia a fost chemat imediat în stațiunea de vacanță pentru a reloca șarpele veninos, care tocmai fusese aspirat de turistă, scrie upi.com.

Drew Godfrey, de la Hervey Bay Snake Catchers, a declarat că a primit un telefon de la un cuplu, care a văzut un șarpe în camera lor de hotel, dintr-o stațiune din Hervey Bay, Queensland.

„A sunat repede spunând că nu-și face griji, pentru că soția lui l-a aspirat”, a declarat Godfrey pentru Newsweek. „I-am explicat că sunt specii protejate și că ar fi fost crud și ilegal să îl lase acolo”.

Godfrey a postat pe Facebook o înregistrare video în care se vede cum scoate șarpele, un șarpe bici cu fața galbenă, ușor veninos, din rezervorul aspiratorului.

Citește și
avion, cessna
Clipe de groază la bordul unui avion cu pasageri, după ce un șarpe cobra s-a strecurat sub cămașa pilotului

„Tocmai când crezi că le-ai văzut pe toate în meseria asta, cineva te sună și îți spune că soția a aspirat un șarpe”, a scris Godfrey în postarea sa de pe Facebook.

Godfrey a spus că șerpii bici cu fața galbenă sunt adesea confundați cu șerpii bruni de est, mult mai periculoși. El a spus că șerpii bici sunt doar ușor veninoși, comparând mușcăturile lor cu înțepăturile de albine.

„Șarpele era nevătămat, doar un pic prăfuit și confuz”, a spus Godfrey. „Era doar fericit să fie liber”.

El a eliberat șarpele într-o zonă sălbatică din apropiere.

„Pun pariu că a fost nasol pentru tine”, i-a spus el reptilei în glumă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult