Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost ucisă românca de 56 de ani din Italia de fostul său partener. Ce s-a aflat despre trecutul atacatorului

Apar detalii noi în cazul crimei înfiorătoare petrecute în Italia, în urmă cu o săptămână. Atunci, o româncă de 56 de ani a fost ucisă într-o parcare. Autorul ar fi chiar fostul său partener, tot un român.

Înainte, femeia ceruse ordin de protecție față de bărbat.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Femeia de 56 de ani trăia de mai mulți ani în orașul Civitavecchia. Se despărțise de fostul partener, tot un român.

Pentru că bărbatul în vârstă de 41 de ani era violent, victima obținuse un ordin de protecție împotriva lui, scrise presa din Italia.

Crina Suceveanu, jurnalistă în Italia: „A fost vizitată de fostul ei prieten care deja avea un ordin de restricție și o brățară electronică. Din păcate, aparatul pe care ar fi trebuit să îl poarte ea ori era descărcat ori nu avea semnal în acea zonă”.

În timpul întâlnirii, cei doi s-ar fi certat, iar individul a atacat-o pe femeie într-o parcare din apropierea unei gări.

Citește și
Polițistul criminalist din Giurgiu avea acasă depozit de droguri. I-a dat mașina traficantului ca să nu fie oprit de colegii
Criminalist la serviciu, consumator și traficant de droguri în timpul liber. Metoda prin care un polițist își fenta colegii

Rezultatele necropsiei au arătat că victima fusese ștrangulată.

Crina Suceveanu, jurnalistă în Italia: „Acest individ era practicant de sporturi periculoase, karate, kickboxing, fusese chiar campion, era înregistrat într-un club”.

Bărbatul și-ar fi recunoscut fapta, în fața anchetatorilor, însă nu a putut explica și motivul crimei. A fost arestat sub acuzația de omor calificat. El riscă, acum, între 15 și 25 de ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult