Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cruntă dezamăgire pentru un bărbat care a jefuit un magazin de îngheţată. Cu câți bani s-a ales

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un hoţ din Statele Unite a avut parte probabil de o cruntă dezamăgire când a numărat banii pe care i-a luat în urma unui jaf - 6 dolari.

Mai ales că pentru această sumă a ameninţat cu un cuţit doi vânzători şi s-a bătut cu unul dintre ei.

De altfel, poliţia spune că individul are un mod ciudat de a-şi alege ţintele - jefuiește magazine de îngheţată şi fast-fooduri.

Aceste imagini au fost surprinse în 25 noiembrie într-un magazin de îngheţată din Seattle. O angajată făcea curăţenie când a văzut că intră un barbat.

Un coleg i-a venit in ajutor tinerei și i-a spus hoțului să se calmeze. A deschis casa de marcat si, în acel moment, hoţul a lăsat cuţitul şi s-a întins după bani.

În timp ce fata a sunat la poliţie, colegul ei s-a năpustit asupra hoțului. Individul a reușit însă în cele din urmă să ia 6 dolari din casa de marcat, apoi s-a repezit afară. Se pare că el este autorul mai multor jafuri. Potrivit politistilor, în 29 octombrie a jefuit alt magazin de îngheţată şi a amenințat vânzătoarea cu un pistol. Două zile mai devreme, tot el a jefuit un fast-food, după ce a băgat-o în sperieţi pe angajată ameninţând-o cu moartea, spun anchetatorii. Individul nu a fost prins deocamdată.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult