Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Critic al Kremlin și militant anticorupție: Interviul lui Putin „a eșuat lamentabil” și a fost „prea plictisitor”

Interviul lui Vladimir Putin cu Tucker Carlson a fost primul său interviu unu-la-unu cu un jurnalist occidental de când Rusia a lansat invazia Ucrainei.

Vorbind pentru Sky News în vineri dimineață, criticul de la Kremlin și militant anticorupție Bill Browder a spus că interviul a fost „ideea lui Putin”.

El a spus că liderul rus se află la o „răscruce importantă chiar acum”, în timp ce Congresul SUA încearcă să decidă dacă va elibera 63 de miliarde de dolari pentru Ucraina.

„Putin s-a gândit că va încerca să încline balanța implicându-se în chestia asta cu Tucker Carlson – cred că a eșuat lamentabil”, a spus el.

„Nici măcar nu am putut să urmăresc totul, era prea plictisitor. A fost un monolog al lui Putin cu un cuvânt ocazional al lui Tucker Carlson”, mai spune Bill.

„Putin mergea la lecții ciudate de istorie și era aproape ca un vis febril al lui Putin. Pe o scară de la 1 la 10, cred că a realizat un doi în obiectivul său de a încerca să influențeze politica SUA”, mai spune expertul.

Browder a adăugat că este „îngrozit” unde va fi Ucraina după următoarele alegeri din SUA „pentru că Donald Trump a spus că va întrerupe finanțarea pentru Ucraina”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult