Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă îngrozitoare într-un orfelinat din Germania. O fetiță de 10 ani ar fi fost ucisă de trei băieți

O fată de 10 ani a avut un sfârșit cumplit într-un orfelinat din Bavaria. Ar fi fost ucisă cu cruzime de alți trei copii, în vârstă de 11 și 16 ani. Crima a șocat Germania, iar autoritățile au deschis o amplă anchetă.

Presa din Germania relatează că fetița de 10 ani a fost găsită fără viață în patul din camera ei, de un angajat al centrului.

Pe trupul fetiței s-ar fi găsit semnele unei agresiuni sexuale, iar când a fost găsită, copila era moartă de câteva ore, a spus unul dintre anchetatori, potrivit BILD.

„Poliția şi parchetul din Hof efectuează o anchetă privind moartea unui copil de 10 ani. Fata era găzduită într-o unitate pentru copii și tineret din Wunsiedel. A fost găsită moartă acolo ieri dimineață. Pe baza investigațiilor de până acum, presupunem o moarte nefirească prin influența unor terți”, a declarat procurorul Matthias Goers, menționând că au fost audiate foarte multe persoane în acest caz.

Crima s-ar fi petrecut într-o clădire mai mică din imediata vecinătate a orfelinatului.

Citește și
copil
O femeie din Germania și-a ucis cinci dintre copii și a primit condamnare pe viață. Motivul crimei a șocat comunitatea

Suspecții sunt doi băieți de 11 ani și unul de 16 ani, care se află deja într-o unitate de protecție a tinerilor.

Localnicii din apropierea căminului au fost audiați de polițiști. Oamenii sunt în stare de șoc și spun că niciun zgomot nu le-a tulburta noaptea în care s-a petrecut oribila crimă.

Orfelinatul care funcționează de cel puțin 40 de ani este o unitate model, în care sunt cazați 89 de tineri și copii din toată Germania.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult