Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coșmar într-un cartier rezidențial. Avioanele decolează de lângă case. FOTO

Câteva zeci de persoane dintr-un cartier rezidențial s-au trezit cu avioanele lângă curte după renovarea Aeroportului Southend din Anglia.

Alex și June Carr, doi britanici, nu mai pot să-și savureze cafeaua sau să facă grătare liniștiți în grădină din cauza avioanelor de linie care se pregătesc de decolare la câțiva zeci de metri lângă ei. Mai multe imagini, găsiți în galeria foto din acest articol!

Coșmarul a început după ce Aeroportului Southend, aflat în apropiere, a fost renovat iar pista a fost lungită. Pentru a ajunge în capătul ei și a se pregăti de plecare, aeronavele folosesc o pistă de legătură, construită foarte aproape de case. Spre groaza celor care locuiesc în zonă, avioanele decolează din 20 în 20 de minute, făcând un zgomot infernal. Decolează în medie câte 50 de avioane pe zi. O altă vecină, Janet Marchant, a făcut atât de multe plângeri către managementul aeroportului încât a primit o scrisoare în care i s-a interzis să mai trimită plângeri.

Veștile proaste nu se opresc aici: activitatea pe aeroport va fi și mai aglomerată pe durata verii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
cascada Singapore
Cascadă înaltă de 40 de metri în interiorul aeroportului din Singapore

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult