Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil de numai doi ani și părinții lui, condamnați la închisoare pe viață pentru că aveau o Biblie în casă, în Coreea de Nord

Un copil de doi ani a fost condamnat pe viață într-un lagăr de prizonieri din Coreea de Nord, după ce părinții săi au fost prinși cu o Biblie în casa lor, scrie Mirror.co.uk.

Povestea șocantă a fost dezvăluită de Raportul privind libertatea religioasă internațională al Departamentului de Stat al SUA. Acesta a susținut că băiețelul de doi ani și întreaga sa familie au fost închiși pentru credințele lor religioase.

În raport au fost incluse și alte câteva cazuri de nord-coreeni uciși pentru că sunt creștini, inclusiv execuția unei femei și a nepotului ei în 2011.

Alți credincioși s-au confruntat cu „tortura porumbeilor”, unde au fost suspendați cu mâinile legate la spate, neputând să stea sau să stea zile în șir.

O victimă a spus: „A fost cea mai dureroasă dintre toate torturile. A fost atât de dureros încât am simțit că e mai bine să mor”. Unii au fost torturați prin privare de somn, inclusiv o femeie în izolare care s-a sinucis în 2020, după ce gardienii închisorii au refuzat să o lase să doarmă.

Aproximativ 70.000 de creștini au fost închiși pentru credința lor sub regimul Kim Jong-un, dintr-o populație posibilă de 400.000. Noua publicație spune că mai mulți creștini nord-coreeni și-au ascuns credința copiilor lor.

Acesta a citat descoperirea unui ONG, Open Doors USA (ODUSA), care spunea: „Un creștin nu este niciodată în siguranță. Copiii sunt încurajați să le spună profesorilor despre orice semn de credință din casa părinților lor”.

Un alt ONG, Korea Future, a spus că copiii au fost învățați la școală despre „faptele rele” ale misionarilor creștini, inclusiv „ violul , suptul de sânge, recoltarea de organe, crima și spionajul”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult