Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Controversa momentului stârnită de o femeie: „Fiica mea este prea egoistă pentru a avea copii”. Ce decizie a luat

Când ai copii, trebuie să accepți faptul că ei au propria lor minte și își vor trăi viața în condițiile pe care ei le vor - nu în condițiile tale. Și asta include și dacă copilul tău decide să nu aibă copii.

O mamă a fost însă criticată online pentru atitudinea ei față de fiica ei, pe care a catalogat-o drept „egoistă” pentru că nu își dorește proprii copii, susținând că trebuie să aibă mai mulți copii pentru a menține linia de sânge a familiei, scrie Mirror.co.uk.

„Sunt Gen X și am o problemă uriașă cu modul în care sunt nevoită să port responsabilitățile Milenialilor”, a scris femeia de 42 de ani într-o postare pe Facebook , care a fost distribuită ulterior pe Reddit.

Ea a scris: „Fiica mea are 22 de ani și a decis cu ceva timp în urmă că nu vrea copii. De fapt, își va face o procedură de sterilizare anul viitor. Așa că sunt nevoită să nasc și să cresc doi bebeluși care ar fi trebuit să îi facă ea, dar nu poate pentru că este prea egoistă pentru a avea copii".

Oamenii au reacționat imediat și au criticat-o pe femeie pentru atitudinea ei.

Unul a scris: „În calitate de Millennial, este obositor că încă suntem învinovățiți pentru tot”.

Un altul a spus: „Millennials ucid industria „Fă un copil și folosește-le existența pentru a-ți distrage atenția de la problemele tale”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult