Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Companiile şi agenţiile din China interzic telefoanele iPhone la locul de muncă. Motivul deciziei

Mai multe companii şi agenţii susţinute de statul chinez le-au solicitat angajaților să nu mai aducă la locul de muncă telefoane iPhone și alte dispozitive străine.

Conform Bloomberg, în ultimele luni, companii de stat şi departamente guvernamentale din cel puţin opt provincii ale Chinei au transmis angajaţilor directive de a adopta brandurile locale.

În această lună, firme mai mici şi agenţii din oraşele de rang inferior ale unor provincii precum Zhejiang, Shandong, Liaoning şi Hebei au emis propriile instrucţiuni verbale, interzicând utilizarea telefoanelor iPhone la locul de muncă.

Dispozițiile date în tot mai multe companii și agenții din China vin ca o continuare a directivei emise în septembrie, când angajaţilor din cel puţin trei ministere şi organizaţii guvernamentale li s-a interzis să folosească iPhone-uri la serviciu.

Situația actuală reflectă eforturile continue ale Chinei de a reduce dependenţa de tehnologiile străine şi de a încuraja adoptarea produselor şi serviciilor locale.

Citește și
iPhone 15
Apple a lansat o actualizare software pentru a rezolva problema încălzirii iPhone 15

În urma acestor interdicții, acţiunile Apple au înregistrat o uşoară scădere, atingând vineri, 15 decembrie, valoarea de 197,57 dolari de dolari în tranzacţiile extinse.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult