Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Columbianul logodit cu o păpușă din cârpe a dat vestea cea mare. Natalia a „născut” cel de-al treilea copil | VIDEO

Un bărbat din Columbia, care a lăsat o lume întreagă fără cuvinte, după ce a anunțat că s-a logodit cu o păpușă din cârpe, a dat vestea cea mare. Logodnica lui a „născut” cel de-al treilea copil.

Cristian Montenegro din Columbia a descris-o anterior pe logodnica sa, Natalia, ca fiind „dragostea vieții lui”.

 

Cuplul, care are deja un fiu și o fiică împreună, a dezvăluit că l-au numit pe nou-născutul lor Sammy, scrie Daily Mail.

Fotografiile de la „naștere” o arată pe Natalia îmbrăcată într-un halat de spital în timp ce stă întinsă pe un pat.

În timp ce logodnicul ei stă lângă ea, un doctor, tot o păpușă din cârpă, îmbrăcat într-un halat alb, cu plasă de păr și mască de față, a fost surprins îngrijind-o pe proaspăta mămică.

În timpul travaliului, Cristian s-a fotografiat în timp ce își acoperă fața cu mâinile, astfel încercând să-și ascundă lacrimile de fericire.

Citește și
film barbie
Filmul „Barbie”, pe marele ecrane. Cine sunt actorii care îi vor interpreta pe Ken și pe celebra păpușă

La câteva momente după sosirea lui Sammy, mândrul tată a făcut un selfie cu nou-născutul său, așezat pe burta mamei sale.

La începutul acestei săptămâni, Cristian a împărtășit fericita veste cu urmăritorii săi de pe TikTok. Videoclupul a fost șters ulterior.

Înainte de a o cunoaște pe Natalia , Cristian a spus că era singur de mai mulți ani.

În august 2022, cuplul a anunțat că își planifică nunta de vis, după ce Cristian a cerut-o în căsătorie pe Natalia.

Mai mult decât atât, Cristian nu este prima persoană care se îndrăgostește de o păpușă din cârpe, care își și întemeiază o familie.

Meirivone Rocha Moraes, care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe, a dezvăluit că a „înșelat-o” anul trecut, chiar în momentul în care cei doi urmau să sărbătorească prima aniversare a nunții.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult