Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O cutia neagră a avionului Boeing 737 MAX prăbușit, recuperată din mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Echipele indoneziene de căutare au recuperat cutia neagră a avionului companiei low-cost Lion Air care s-a prăbuşit luni în Marea Java cu 189 de persoane la bord, relatează CNN.

Anchetatorii indonezieni anunţă că au găsit una dintre cele două cutii negre ale avionului companiei indoneziene low cost "Lion Air" care s-a prăbuşit în mare cu 189 de persoane la bord.

Descoperirea va oferi indicii importante pentru anchetă. Vestea vine la o zi după ce armata indoneziană a anunţat că este posibil să fi localizat fuselajul.

Pentru a recupera cele două cutii negre ale aparatului, 1000 de persoane au fost mobilizate, printre care zeci de scafandri, dar şi elicoptere şi ambarcaţiuni.

Avionul Boeing 737 MAX 8 al companiei low cost "Lion Air", dat în folosinţă de numai câteva luni, s-a scufundat în Marea Java la scurt timp după decolare. Înainte, echipajul a solicitat controlului aerian permisiunea pentru a reveni pe aeroportul din Jakarta, de unde pornise. Responsabilul care coordonează căutările, Muhammad Syaugi, a spus că 57 de saci cu rămăşiţe umane au fost adunate până acum, dar numai o singură victimă a fost identificată, potrivit poliţiei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult