Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine s-ar mai fi aflat în avionul lui Evgheni Prigojin, care s-a prăbușit în Rusia. VIDEO

Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, se afla pe lista celor 10 pasageri aflaţi la bordul unui avion prăbuşit în Rusia, scrie BBC.

Anton Gheraşcenko, consilier al ministrului ucrainean de Interne, notează pe X (fostul Twitter), că există unele informaţii că în avion ar fi fost şi Dmitri Utkin, un fost ofiţer al forţelor speciale care a condus coloana de mercenari Wagner către Moscova în iunie.

Gheraşcenko a distribuit două filmuleţe cu avionul prăbuşi, potrivit News.ro.

Potrivit site-ului independent rus Meduza.io, care citează un jurnalist rus, în avion s-ar mai fi aflat și întregul personal de comandă al PMC Wagner.

Potrivit agenţiei Tass, Autoritatea Aeronautică Civilă a Rusiei a afirmat că Evgheni Prigojin, şeful grupării de mercenari Wagner, se afla pe lista pasagerilor avionului.

Agenţia Federală de Transport Aerian a lansat o investigaţie cu privire la prăbuşirea aeronavei Embraer, care a avut loc miercuri în regiunea Tver, printre pasageri numărându-se Evgheni Prigojin, a anunţat Agenţia Federală de Transport Aerian într-un comunicat, conform Tass.

"A fost declanşată o anchetă cu privire la prăbuşirea aeronavei Embraer, care a avut loc în această seară în regiunea Tver. Potrivit listei de pasageri, printre aceştia se afla şi numele şi prenumele lui Evgheni Prigojin", a menţionat departamentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult