Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este turistul care și-a scrijelit numele pe zidul Colosseumului. Poliția l-a identificat și acum riscă ani de închisoare

Un turist din Bristol riscă o pedeapsă cu închisoare de până la cinci ani pentru că şi-a scrijelit numele pe zidul Colosseumului.

După 4 zile de căutări, poliția italiană a identificat un bărbat din Anglia drept autorul unei inscripții scrijelite pe un perete al Colosseumului.

Un tânăr care poartă o cămașă albastră cu flori a fost filmat de un martor în timp ce cu o cheie îşi scria numele lui și al iubitei sale pe un perete interior al monumentului vechi de 2.000 de ani, scrie The Guardian.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul va primi o amendă uriașă și o pedeapsă cu închisoarea, în conformitate cu legile stricte de protecție a patrimoniului cultural din Italia.

Clipul „Un nemernic de turist îşi sculptează numele pe Colosseumul din Roma” a fost încărcat pe YouTube înainte de a fi distribuit pe scară largă pe rețelele de socializare, alertând în cele din urmă poliția despre incident.

Citește și
targ, Craciun
Târg de Crăciun în București, în perioada 16-18 decembrie, cu magicieni, acrobați și muzică live

Citiți articolul integral pe SpotMedia!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult