Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine era tânăra ucisă de românul șofer de TIR în Anglia, al cărei cadavru l-a cărat cu un tomberon

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un român de 64 de ani, șofer de TIR în Anglia, a fost condamnat la Londra pentru uciderea iubitei sale, o tânără de 20 de ani din Ungaria.

Anchetatorii îl acuză că a ascuns trupul victimei într-un tomberon și l-a îngropat. A fost surprins de o cameră de supraveghere.

Tânăra a fost dată dispărută pe 11 mai anul trecut, după ce apropiații nu au mai reușit să o contacteze. Poliția a declanșat o amplă anchetă. Investigatorii au aflat au aflat că cei doi se cunoșteau de mai mult timp și aveau o relație. Omul ar fi luat-o cu mașina personală și a dus-o într-un container din Londra, unde el locuia, deși avea un apartament de 700.000 de lire. Acolo ar fi avut loc sângeroasa crimă.

Polițiștii spun că individul ar fi lovit-o pe fată de mai multe ori. Camerele de supraveghere din zonă au surprins imagini cu românul care i-a transportat apoi trupul cu un tomberon. S-a oprit la un teren de agrement din apropiere, unde a îngropat cadavrul. Trupul fetei a fost găsit după o lună.

În fața instanței, inculpatul a negat crima și a spus că tânara i-ar fi pus droguri în băutură, în timpul întâlnirii, așa că nu știe ce s-a întâmplat atunci.

Sentința finală în acest caz va fi pronunțată pe 25 iulie, dar suspectul a fost găsit vinovat pentru această crimă odioasă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult