Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este austriacul prins drogat în Arad la volanul unui McLaren de 250.000 de euro cu numere false. Anchetă în poliție

Your browser doesn't support HTML5 video.

O plimbare pe străzile din Arad la volanul unui bolid de 250.000 de euro s-a încheiat prost pentru un cetățean austriac.  

Polițiștii care l-au tras pe dreapta au descoperit că mașina avea numere false, iar în urma testelor s-a dovedit că șoferul era sub influența cocainei.

Austriacul de 44 de ani ar fi intrat în țară pe la Vama Nădlac. Individul este cercetat penal, dar se fac verificări atât în poliție, cât și la frontieră.

Bolidul de un sfert de milion de euro a fost oprit pe Calea Romanilor din Arad. McLaren-ul verde aprins le-a atras atenția polițiștilor care făceau un control de rutină.

La verificări, agenții au descoperit că autoturismul nu este înmatriculat și că are numere false. Testat, șoferul, un austriac de 44 de ani, a ieșit pozitiv la cocaină, așa că a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Citește și
McLaren
FOTO. McLaren parcat pe două locuri de parcare destinate persoanelor cu handicap. Reacția oamenilor

Mădălin Herbei, purtător de cuvânt IJP Arad: "Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu numere false".

În dreapta austriacului drogat din McLaren-ul cu numere false se afla un polițist

Austriacul are în Arad de peste 10 ani o firmă care activează în domeniul imobiliar, care a avut în 2023 cu o cifră de afaceri de peste 600.000. El le-ar fi spus polițiștilor că a intrat fără probleme în țara cu mașină, luni seara, pe la Vama Nădlac.

Ar fi declarat și că și-a făcut cadou mașina de ziua lui, dar nu a înmatriculat-o încă, așa că i-a pus plăcuțele de la o alta.

Andrei Dincă, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră Arad: "În momentul de față se efectuează verificări cu privire la situația mijlocului de transport".

În dreapta austriacului era azi-noapte și un polițist aflat în timpul liber.

Mădălin Herbei, purtător de cuvânt IJP Arad: "Conducerea Inspectoratului Județean Arad a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern în vederea stabilirii stării de fapt și luarea măsurilor legale".

Autoturismul a fost parcat deocamdată în curtea poliției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult