Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine a ucis-o pe fetița de 12 ani găsită moartă într-o valiză. „S-a lăudat că a vândut organe și bucăți dintr-un corp”

O femeie de pe străzi, care s-a „lăudat că a vândut bucăți dintr-un corp”, a fost acuzată de uciderea, violarea și torturarea fetiței de 12 ani din Paris, găsită fără viață într-o valiză.

Dahbia B, o femeie de 24 de ani din Algeria, cu „probleme psihice extreme”, a fost acuzată, luni, de uciderea Lolei Daviet.

Fata de 12 ani a fost găsită legată într-o valiză, în apropiere de blocul în care locuia. Pe pieptul ei, medicii legiști au găsit inscripționate cu un „device” cifrele „1” și „0”. Trupul ei a fost lăsat într-o curte interioară a unei clădiri din capitala Franței.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere le arată pe cele două intrând în blocul în care locuia Lola. Însă fetița nu a mai reușit să intre în casă.

Corpul mutilat al minorei a fost găsit mai târziu, în apropiere de clădire.

Citește și
crima paris
Fetiță de 12 ani, găsită moartă într-un portbagaj, în Paris. Medicii legiști au descoperit inscripții pe corpul ei VIDEO

„Suspecta s-a lăudat că a vândut părți dintr-un corp. Dovezile arată că fetița a fost luată în subsolul clădirii, unde a fost torturată, violată, sugrumată, apoi i s-a tăiat gâtul”, a declarat o sursă, potrivit dailymail.co.uk.

„Credem că suspecta suferă de probleme psihice serioase. Trăiește pe străzi, dar are prieteni și familie în zona Parisului”, a mai spus sursa.

„Criminala a câștigat cumva încrederea victimei și a condus-o în celula clădirii, unde a avut loc atacul. Femeia a vorbit despre vinderea de organe și părți ale corpului, dar nimic din asta nu are sens”, a continuat sursa.

Un bărbat de 43 de ani ar mai putea fi condamnat, după ce ar fi ajutat suspecta punându-i la dispoziție o mașină pentru a muta cadavrul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult