Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cinci lucrători feroviari au murit în Italia după ce au fost loviți de un tren

Cel puțin cinci persoane au murit după ce un tren a lovit cu mare viteză lucrătorii feroviari, în apropierea unei gări din Italia.  

Muncitorii, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, înlocuiau o parte a unei linii de cale ferată în afara orașului Torino din nordul țării, când au fost uciși, scrie BBC.

Aceștia lucrau pe linia dintre Torino și Milano când trenul fără pasageri a trecut prin stația Brandizzo, cu o viteză de 160 km/h.

Primarul Paolo Bodoni a declarat presei italiene că o anchetă este în curs de desfășurare.

Doi muncitori au scăpat nevătămați, dar au fost duși la spital pentru a rămâne sub observație. Șoferul trenului a fost tratat la fața locului pentru șoc, dar a fost ulterior trimis acasă. Se așteaptă ca acesta să fie interogat ulterior în legătură cu accidentul.

Într-o declarație, rețeaua feroviară italiană (RFI) și-a exprimat „profunda tristețe” față de incident. De asemenea, a transmis „profunde condoleanțe” familiilor celor care au murit.

Citește și
brazi ninsoare iarna
Vremea extremelor își face de cap în Italia. După caniculă a apărut ninsoarea

Bodoni a descris incidentul ca fiind „înfiorător” și o „tragedie uriașă”.

Rapoartele italiene au declarat că muncitorii înlocuiau aproximativ zece metri de cale ferată când trenul gol care transporta o duzină de vagoane a trecut cu mare viteză prin stația Brandizzo.

Unele dintre victime au fost târâte sute de metri de-a lungul căii ferate.

Primarul din Brandizzo, un orășel situat la nord-est de Torino, a declarat că va aștepta rezultatul anchetei, însă nu poate fi exclusă o eroare de comunicare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult