Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel puțin zece persoane, printre care un polițist, ucise într-un schimb de focuri la un supermarket din Colorado

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie la un supermarket din Colorado. Cel puțin zece persoane, printre care un polițist, au fost ucise într-un schimb de focuri.

Totul din vina unui tânăr de 21 de ani, care a intrat cu o pușcă semiautomată într-un supermarket din Colorado și a început să tragă. Atacul, filmat în parte de un martor, s-a încheiat după ore bune, când suspectul rănit a fost neutralizat și arestat.

O parte a confruntării cu poliția a fost filmată de un martor. În înregistrarea video se văd unele dintre victime și se aud focuri de armă. În tot acest timp martorul fuge, ca să se pună la adăpost de gloanțe.

Când individul înarmat a început să tragă întai în parcarea supermarketului, oamenii au sunat îngroziți la poliție. Clienții magazinului, printre ei familii întregi, s-au ascuns printre rafturi ori în depozitele din spate.

Au intervenit rapid și forțele speciale, dar confruntarea cu individul înarmat a durat ore în șir.

Citește și
vaccin
Vaccinarea anti-HPV în România. Anunțul Ministerului Sănătății

În imaginile filmate din elicopter, difuzate ulterior, se vede un bărbat aproape dezbrăcat, rănit la picior care era dus de polițiști spre o targă, lângă ambulanță. Vorbind la o conferință de presă, șeful poliției a confirmat că suspectul este în custodia forțelor de securitate și a primit îngrijire medicală.

Nu se cunosc deocamdată motivațiile atacatorului. Printre cei pe care i-a ucis se numără și primul polițist care a ajuns la fața locului după ce s-a dat alarma. Intervenţia agentului, tatăl a şapte copii, este catalogată de colegi drept "eroică".

Polițistă: „10 victime, printre care unul dintre polițiștii noștri, Eric Talley. Avea 51 de ani. Și era membru al Departamentul de poliție din Boulder, din 2010.”

Supermarketul unde s-a petrecut atacul este situat într-un centru comercial aglomerat din Boulder, un oraș situat la 50 de kilometri nord de Denver, capitala statului Colorado.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult