Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel puţin nouă persoane au murit lovite de un trăsnet, în Bangladesh

Cel puţin nouă persoane au fost ucise joi de un trasnet care a lovit districtul Sirajganj din Bangladesh, la 134 km nord-vest de capitala ţării, Dacca, a informat un reprezentant al poliţiei locale.

„Nouă persoane, cinci din aceeaşi familie, au fost ucise în urma unui fulger în sub-districtul Ullapara din Sirajganj”, a declarat pentru Xinhua şeful de poliţie din Sirajganj, Noor Alam Siddiqui.

Alte două persoane au fost rănite, a adăugat el.

Potrivit reprezentantului poliţiei din regiune, toate victimele lucrau pe un câmp de orez la momentul la care au fost lovite de trasnet, în jurul orei locale 15:30.

Cinci persoane au murit pe loc, iar alte şase au fost grav rănite. Patru dintre răniţi au murit mai târziu într-un spital, a precizat Noor Alam Siddiqui.

Citește și
Alberto Balocco
A murit Alberto Balocco. "Regele Panettone" a fost lovit de fulger în timp ce se plimba cu bicicleta

Decesele provocate de trasnet sunt frecvente în Bangladesh în această perioadă a anului. Cu toate acestea, ţara din Asia de Sud a înregistrat în ultimii ani o creştere a numărului de decese cauzate de trasnete iar unii experţi din Bangladesh au pus această situaţie pe seama schimbărilor climatice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult