Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cea mai virală parcare de pe internet. O femeie a rămas fără cuvinte după ce a văzut cum a parcat mașina din spatele ei

O femeie a rămas fără cuvinte după ce a ieșit afară să-și mute mașina și a descoperit că altcineva a parcat la doar câțiva milimetri în spatele ei . Femeia a filmat totul, iar videoclipul s-a viralizat, scrie Mirror.co.uk.

Cu toții am văzut parcări mai puțin obișnuite pe internet, dar videoclipul unei femei a dus lucrurile la un alt nivel. Dominie a rămas fără cuvinte după ce a ieșit afară să-și mute mașina, dar a rămas nedumerită după ce a descoperit că cineva a parcat la doar câțiva milimetri în spatele ei.

Dominie - care avea doar 970 de urmăritori pe contul său de TikTok- a arătat întâmplarea prin care a trecut printr-un videoclip, care a depășit 390.000 de vizualizări până în prezent.

Ea a explicat: „Tocmai am ieșit să-mi mut mașina”. „Nu era nimeni în spatele meu când mi-am parcat mașina... acum este. Credeți că așa a vrut să parcheze? Sau credeți că m-a lovit și apoi a decis să mute mașina?”

Dominie a filmat situația uluitoare în fața ei în timp ce a făcut un pas înainte pentru a arăta distanța minimă dintre mașina ei și un alt motor.

De asemenea, videoclipul a strâns și numeroase comentarii:

„De ce sunt parcate atât de aproape dacă nu e nimeni în spatele lui?????”

"Puteți suna poliția și ei îl vor contacta pe șofer pentru a-și muta mașina".

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult