Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Cea mai periculoasă partidă de pescuit” din Japonia. Evenimentul se bucură de mare succes

Your browser doesn't support HTML5 video.

La o partidă de pescuit piranha au fost invitaţi japonezii, care nu au dat înapoi. Peştii, aduşi din America de Sud pentru eveniment, au putut fi admiraţi şi fotografiaţi de participanţi.

Apoi, cei mai curajoşi s-au aşezat la masă - unde au primit preparate exotice, care îţi dau fiori.

Piranha are reputaţia că îşi devorează prada în timp record. Aşa că un selfie cu un asemenea pește este extrem de preţios pentru japonezii dependenţi de reţelele sociale. Însă ideea unei partide de pescuit piranha a pornit de la o păcăleală de 1 aprilie, făcută acum trei ani.

Tomoyuki Yano, organizator: "Am anunţat că import 100.000 de peşti pirahna pentru o partidă de pescuit. Am crezut că e evident că e o glumă. Dar unii n-au înţeles că e glumă, mă sunau şi mă întrebau: De unde pot să cumpăr bilete?"

Aşa a luat naştere evenimentul prezentat drept "cea mai periculoasă partidă de pescuit" din Japonia. Peştii, aduşi din America de Sud, sunt ţinuţi în bazine, iar participanţii sunt îndemnaţi să îi prindă cu nişte bețigașe de care atârnă momeala. Apoi, purtând mănuşi suficient de groase ca să nu fie sfâşiate de dinţii peştilor, se pot poza cu ei. În cele din urmă, îi pun înapoi în bazin.

Când se satură de pescuit ori li se face foame, oaspeţii sunt invitaţi la un grătar cu preparate exotice. În meniu apar, de pildă, picioare de crocodil şi carne de cangur. Pentru că nu se găsesc chiar pe toate drumurile, picioarele de crocodil s-au împărţit prin tragere la sorți.

Tomoyuki Yano, organizator: "În Japonia nu prea găseşti altceva decât vită, porc şi pui. În călătoriile mele, am gustat tot felul de cărnuri, aşa că am vrut să organizez un eveniment unde să împărtăşesc obiceiurile altor ţări."

Este al doilea eveniment de acest fel şi succesul e atât de mare încât organizatorii îl plănuiesc deja pe următorul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult