Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat înainte ca Alexandru, de 14 ani, să fie împușcat în Italia. Primele declarații ale suspectului reținut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Carabinierii au făcut prima reținere în cazul morții violente a lui Alexandru, românul de 14 ani împușcat în localitatea italiană Monte Compatri.  

Este un individ de 24 de ani care ar fi fost în mașina din care s-a tras asupra grupului de persoane printre care se aflau adolescentul și tatăl său vitreg.

Individul de 24 de ani s-a predat duminică seară târziu la secția de poliție care investighează moartea lui Alexandru. A venit însoțit de doi avocați și a susținut că el doar a aranjat întâlnirea dintre tatăl vitreg al băiatului și vărul lui, după un conflict petrecut cu câteva ore înainte de crimă într-o cafenea din Roma.

Carabinierii însă spun că bărbatul de 24 de ani, pe nume Corum Petrow, din Europa de Est se afla în mașina din care s-a tras, alături de alți trei indivizi, iar cel care ar fi apăsat pe trăgaci ar fi vărul lui, căutat la această oră. Informațiile apar în presa din Italia, care urmărește acest caz care a tulburat comunitatea de la marginea Romei.

Alexandru era elev în clasa a VIII-a și era pasionat de istorie și fotbal. Se mutase în Monte Compatri în urmă cu 2 ani, acolo unde locuia cu mama, tatăl vitreg și cei doi frați mai mici.

Anchetatorii merg acum pe mai multe piste pentru că nu au lămurit încă motivul atacului. Una dintre ipoteze ar fi o dispută legată de droguri. Iau în calcul însă și un jaf legat de o presupusă datorie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult