Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat cu un copil din cauza unui experiment științific făcut la școală. VIDEO

Un băiat în vârstă de 13 ani din California a suferit arsuri grave, după ce un experiment științific pe care îl facea pentru școală i-a explodat în față.

Priest Riversa a suferit arsuri multiple, în timpul unui experiment pe care îl făcea cu colegii de clasă, numit ”focul negru al șarpelui”.

Pentru experiment, elevii au folosit alcool de frecare, nisip și soda de copt , care reacționează chimic pentru a crea o reacție similară cu cea a focurilor de artificii.

Cu toate acestea, experimentul a eșuat, după ce profesoara a folosit mai mult alcool de cât era necesar.

”Profesoara începuse să toarne tot mai mult alcool pe flacăra descisă, iar în următoarele secunde, totul mi-a explodat în față”, a povestit elevul, care a fost imediat cuprins de flăcări.

Citește și
Herastrau
Filmul incidentului din Herăstrău în urma căruia un adolescent a suferit arsuri extrem de grave

”Am auzit sirenele ambulanțelor. M-am tot rugat. Dar apoi mi-a sunat telefonul”, a povestit mama lui Priest, care locuiește chiar lângă școala acestuia.

Copilul a ajuns la spital, unde a fost trimis dinrect în sala de operații, din cauza arsurilor pe care le avea la nivelul feței.

Priest a fost externat, însă spune că durerile provocate de arsuri sunt încă foarte puternice, potrivit Metro

În urma incidentului, familia copilului a dat în judecată instituția de învățământ, cerând un milion de dolari, susținând că experimentul nu a fost efectuat în siguranță.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult