Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat cu o fetiță la patru ani după ce a fost răpită de propria mamă

O fată care a fost răpită dintr-un mall din Washington, în 2018, a fost găsită în viață și teafără în Mexic, potrivit FBI.

Aranza Maria Ochoa Lopez avea patru ani atunci când a fost văzută ultima dată la o vizită supravegheată, împreună cu mama ei biologică, într-un mall din Vancouver, Washington, conform The Independent.

Mama ei a fost arestată în 2019, în Puebla, Mexic, dar fata, care acum are opt ani, a rămas dispărută până când a fost găsită în Michoacan, Mexic, în februarie. Acum, ea a fost dusă în Statele Unite.

„Timp de mai mult de patru ani, FBI și partenerii noștri nu au renunțat la Aranza. Grija noastră se îndreaptă acum spre sprijinirea ei la începutul reintegrării în Statele Unite”, a transmis un agent FBI.

Esmeralda Lopez-Lopez, mama ei, a pledat vinovată în ianuarie 2021 pentru răpirea fetei. Ea a stat în închisoare 20 de luni.

Citește și
femeie dispărută
Femeie dată dispărută în 1992 și declarată decedată de autorități, găsită într-un azil de bătrâni după 31 de ani

Aranza a fost în grija statului până când a fost dată în plasament în 2017, după ce au apărut plângeri potrivit cărora mama ei o abuza.

Femeii i s-a permis să o viziteze de două ori pe săptămână. Într-una dintre aceste dăți, când se aflau într-un mall, mama a cerut voie supraveghetorului să-și ducă fiica la toaletă. Atunci, ea a scos-o afară din centrul comercial și au fugit cu o mașină condusă de un complice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult