Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce l-a dat de gol pe un hoț român care a dat o spargere la o locuință din Italia. A furat bunuri de peste 20.000 de euro

Un român este protagonistul unui furt din domiciliul unui cuplu, în Italia. Jaful a avut loc pe data de 29 octombrie 2023. Însă, din fericire pentru cei doi, bărbatul a fost prins la scurt timp după ce a avut loc spargerea.  

Cei doi soți au reușit să-și recupereze bunurile furate, în valoare de peste 20.000 de euro, în cursul aceleiași zile. Totul se datorează unui breloc de chei dotat cu GPS, pe care românul l-a furat împreună cu restul obiectelor de valoare.

Cuplul a reușit să-l localizeze pe român la scurt timp după ce a dat spargerea. Se afla chiar în centrul orașului Torino din Piemonte, potrivit cotidianului digital Torino Today, citat de Rotalianul.

Agenții de poliție de la Comisariatul Central au intervenit imediat, restrângând astfel căutările la o clădire în care funcționa un serviciu de închiriere de camere în regim hotelier. S-au apropiat de locație, iar semnalul GPS s-a intensificat. În timpul percheziției, în posesia românului, în vârstă de 26 de ani, polițiștii au descoperit 2.700 de euro în numerar, o cartelă reîncărcabilă, cheile a două autoturisme și patru ceasuri de lux, toate în valoare de peste 20.000 de euro, care aparțineau cuplului.

În aceeași cameră au fost găsite și mai multe carduri bancare pe numele altor persoane, diverse unelte folosite la spargeri, precum și cheile a trei autovehicule, pentru care tânărul român nu a putut oferi o explicație.

Citește și
politist oradea
Cine este femeia care l-a ajutat pe polițistul din Oradea să dea spargerea în casa unui om de afaceri

Având în vedere statutul social al tânărului de 26 de ani, dedus din numeroasele antecedente, inclusiv cele specifice pentru care există și o interdicție de ședere în vigoare în municipiul Torino, bărbatul a fost arestat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult