Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce înseamnă dacă te îmbraci în roșu la nunta cuiva. Ce spun superstițiile

Albul nu este singura culoare care trebuie evitată la o nuntă. În unele culturi, se obișnuiește ca anumiți nuntași să poarte roșu ca simbol al prosperității maritale, dar pentru unii oameni, roșul poate însemna ceva destul de neplăcut.  

Organizatoarele de nunți Georgie Mitchell și Bethany Smith, din Marea Britanie, au dezvăluit în cadrul unui podcast de ce este bine să eviți să porți roșu la o nuntă, scrie New York Post.

Se pare că, dacă te îmbraci în roșu, pentru unele culturi din Occident înseamnă că „te-ai culcat cu mirele”.

„Poveste veche, dar da”, a explicat Mitchell.

Însă organizatoare de nunți ne oferă o altă explicație pentru a nu purta roșu la o nuntă: ar putea fi văzut ca o modalitate de a distrage atenția de la mireasă.

„Roșul poate fi văzut ca fiind destul de sexy”, a spus Smith. „Obraznic. Un mod de a spune 'uitați-vă la mine'”, a mai adăugat Mitchell despre nuanța care atrage atenția.

Citește și
nunta iordania
Cum s-a prezentat familia regală a României la nunta principelui moștenitor Hussein și a principesei Rajwa Al Hussein VIDEO

Videoclipul a fost postat pe TikTok și a strâns 1,1 milioane de vizualizări, iar utilizatorii au fost șocați să afle de această dezvăluire.

„Întotdeauna am crezut că nu ar trebui să porți roșu, pentru că este foarte strident”, a scris o persoană.

„Voi purta roșu că vreau să fiu toxică”, a glumit o altă persoană.

„Eu purtând o rochie roșie la nunta uneia dintre cele mai bune prietene ale mele”, a comentat un alt utilizator șocat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult