Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce îi întreabă pe medici, în fiecare zi, elevul de 13 ani care a comis masacrul din Belgrad

Your browser doesn't support HTML5 video.

Elevul de 13 ani care a ucis opt colegi și un gardian la o școală din Belgrad, cu arma tatălui său, nu arată nicio remușcare, la șase zile de la atacul monstruos, scrie presa din Serbia.

Băiatul este izolat la Clinica de Neurologie și Psihiatrie pentru Copii și Tineret din Belgrad, complet calm și are doar două întrebări, pe care le adresează medicilor în fiecare zi: „Când plec de aici?” și „Care sunt reacțiile la ceea ce am făcut?”.

Până acum, elevul ucigaș nu a să-și vadă părinții sau să discute cu cineva.

„Nicio cerere, nici nu a întrebat de părinți. Singurele sale interese sunt când iese și care sunt reacțiile la actul său”, a declarat o sursă pentru Blic.

Băiatul de 13 ani este convins că va fi eliberat în următoarele zile.

„A doua întrebare pe care o pune este ce impact a lăsat, ce fel de reacții sunt. Ce se întâmplă afară și se așteaptă să fie popular. Așteptările lui sunt literalmente să se adune oameni sub fereastra lui și să-i cânte”, a mai declarat aceeași sursă pentru Blic.

O echipă de medici lucrează pentru a stabili faptele și starea băiatului în momentul în care a decis să își ucidă opt colegi și un gardian.

La un moment dat, elevul a oprit focul, când mai avea 34 de gloanțe. Băiatul a suferit un atac de panică și a intrat în curte, a golit pistolul și a chemat poliția, conform sursei citate.

Masacrul a avut loc pe 3 mai la o școală primară din Belgrad. Elevul de clasa a șaptea a intrat în unitatea de învățământ cu arma tatălui său. Mai întâi l-a ucis pe paznicul școlii, și pe elevii de serviciu. Apoi a continuat marșul pe holul școlii, până la sala de istorie. Acolo, și-a ucis cinci dintre colegi, a rănit un profesor de istorie și alți șase elevi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult