Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce fac rușii cu trupurile soldaților uciși în Ucraina, pentru a evita plata despăgubirilor către familii

Statul Major General al Ucrainei a dezvăluit metoda prin care rușii ar evita plata despăgubirilor către familiile soldaților uciși pe frontul ucrainean.

Astfel, Kievul a transmis că rușii folosesc crematorii mobile în încercarea de a priva familiile militarilor ruși decedați de beneficii și compensații.

"Ocupanții (trupele ruse - n.r.) suferă pierderi semnificative în fiecare zi, pe care încearcă să le ascundă, și continuă să folosească practica tradițională rusă de a priva familiile celor decedați de beneficiile și despăgubirile anunțate de propaganda rusă. Pentru a face acest lucru, se utilizează pe scară largă crematoriile mobile”, a transmis Statul Major General ucrainean, potrivit Ukrainska Pravda.

Incinerați fără a fi identificați și fără evidență

"În special, s-a stabilit că unul dintre aceste crematorii funcționează în prezent 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pe teritoriul portului Berdiansk. În prezent, aproximativ 50 de cadavre ale militarilor ruși morți, care au fost transportate recent din zonele de ostilități la morga locală, urmează să fie incinerate", se mai arată în comunicat.

De asemenea, Statul Major General afirmă că incinerarea militarilor ruși morți se efectuează fără a fi identificați și fără a se ține vreo evidență.

Citește și
craniu
Craniile unor soldați uciși în Al Doilea Război Mondial au fost fost scoase la iveală după distrugerea barajului din Ucraina

Conform autorităților ucrainene, de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina au fost uciși aproape 300.000 de soldați din armata rusă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult