Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a sustras un hoț din geanta unei femei, în propria ei casă. ”Nu mi-a luat cardurile, banii”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un hoț a zăbovit trei ore în casa unei familii din California. Deşi singură cu trei copii, proprietara nu s-a pierdut cu firea când l-a descoperit în garaj.

Din contră. Cu un curaj ieşit din comun, l-a obligat să stea pe loc ţinând arma îndreptată spre el, până când au ajuns polițiștii.

"S-a apropiat de casa noastră la ora 6:19 dimineaţa, iar eu nu l-am găsit până la ora 9", povestește proprietara.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, această femeie a aflat îngrozită că un hoţ umblase prin casa lor aproape trei ore, în timp ce ea şi copiii ei dormeau. De altfel, fiica în vârstă de şapte ani a fost cea care l-a văzut pe individ. Era în garajul familiei, care comunică printr-o uşă cu locuinţa.

"A deschis uşa cam atât, mi-a spus. L-a văzut şi a trântit-o înapoi, ţipând şi alergând la mine", a spus femeia.

Citește și
Emmanuel Macron - 4
Reacția lui Macron la adresa unui tânăr ieșit din închisoare pentru furt. VIDEO

Femeia şi-a dus copiii într-o cameră, cât mai departe de garaj, apoi a pus mâna pe arma pe care şi-o cumpărase în urmă cu două săptămâni.

"Era aici, chiar în dreptul uşii şi puteam să-l văd. Acolo l-am ameninţat cu arma. I-am spus dispecerului că bănuiesc că are un cuţit, iar lui i-am spus: "Dacă te apropii de mine, dacă faci un singur pas spre mine, te împuşc", a continuat aceasta să povestească.

Poliţiştii au ajuns în două minute şi au stabilit ulterior că hoţul, un bărbat de 25 de ani, intrase pe uşa din spate a garajului. Nu apucase să ia decât un laptop şi nişte mâncare.

"Poşeta mea era acolo. Mi-a umblat prin poşetă. Nu mi-a luat cardurile, n-a luat banii pe care îi aveam în poşetă. A luat nişte banane", spune femeia.

Hoţul este cunoscut poliţiei drept consumator de droguri, ceea ce ar putea explica purtarea lui bizară. Însă femeia care a dat peste el în propria ei casă este îngrozită de ce s-ar fi putut întâmpla.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult