Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit un ucrainean care a mers 750 de kilometri pe bicicletă ca să ajungă în România. Mai avea câțiva metri

Polițiștii de frontieră ucraineni au reținut la circa 350 de metri de granița cu România un bărbat care făcuse 750 de kilometri pe bicicletă pentru a ajunge în țara noastră și să scape astfel de recrutare.  

Serviciul de grăniceri din Ucraina a anunțat reținerea unui cetățean ucrainean care a mers 750 de kilometri cu bicicleta pentru a ajunge în România și să scape astfel de a fi trimis pe front, scrie TASS. Bărbatul a fost prins la 350 de metri distanță de intrarea în România.

”Mișcarea unei persoane neidentificate către țara vecină a fost observată de polițiștii de frontieră, care l-au reținut la 350 de metri distanță de graniță. Bărbatul folosea o bicicletă, pe care o cumpărase din Nikolaev, la 750 de kilometri distanță", a transmis serviciul de grăniceri pe canalul său Telegram.

Ucrainenii apți de război nu mai au voie să părăsească țara

Ucraina a interzis recent cetăţenilor ucraineni cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani, care pot fi recrutaţi pentru a participa la război, să se apropie la o distanţă mai mică de 5 kilometri de frontiera cu România şi Republica Moldova.

Măsura vine pe fondul creşterii îngrijorătoare a numărului de cazuri de persoane care încearcă să părăsească ţara pentru a nu se înrola în armată.

Citește și
volodimir zelenski, aleksandar vucic, edi rama
Zelenski le-a propus liderilor din Balcani să facă arme împreună: „Vedem cu toții problemele de pe câmpul de luptă”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult