Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit o femeie care a fost mușcată de picior de un păianjen. „Vreau să-mi trăiesc viața așa cum mi-a fost ea dată”

O femeie căreia i-a fost amputat piciorul după ce a fost mușcată de un păianjen încă simte „înțepături” în membrul pe care l-a pierdut.  

Kristal Joseph se recuperează în urma amputării piciorului, după ce o mușcătură de păianjen i-a provocat o infecție, care a dus la un ulcer pe talpa piciorului. Deși a crezut că este inofensiv, nu a fost deloc așa, scrie Daily Star.

Mușcată de un păianjen cu coadă albă, Kristal s-a trezit că a avut nevoie de amputarea piciorului, dar spune că simte „furnicături în degetele de la picioare și chiar în picior” după operație.

Durerea membrului fantomă a lăsat-o să se confrunte cu „minute dureroase” care apar și dispar, în timp ce tânăra de 29 de ani începe să învețe să meargă din nou cu ajutorul familiei sale.

„Sunt hotărâtă mai mult că oricând să îmi iau protezele și să învăț să merg din nou, să sper că mă întorc la muncă și să-mi trăiesc viața așa cum mi-a fost ea dată”, a declarat femeia.

Citește și
grenada
Panică într-un bloc din Drobeta Turnu Severin. O femeie a găsit la ghenă o grenadă

O pagină de strângere de fonduri GoFundMe a fost deschisă de familia femeii în timpul perioadei de recuperare a lui Kristal.

Starea ei a fost oarecum agravată de diagnosticul de diabet de tip 1, cu care Kristal se confruntă de când avea doar doi ani.

Kristal a fost, de asemenea, spitalizată când avea șapte ani și diagnosticată cu boala Perthes a șoldului, iar la 23 de ani a avut nevoie de o înlocuire a șoldului.

După amputație, femeia și-a recuperat o parte din funcții și se reface.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult