Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a făcut un bărbat pentru a-i îndeplini visul logodnicei decedate

Un bărbat din China s-a căsătorit cu trupul defunct al fostei iubite pentru a-și arăta dragostea față de ea, după ce femeia a pierdut lupta cu cancerul de sân.

Mirele îndurerat, în vârstă de 35 de ani, a sperat că prin acest gest îi va îndeplini visul regretatei logodnice de a fi mireasă.

Ceremonia specială a avut loc sâmbătă dimineață într-un salon funerar din Dalian, în estul Chinei, potrivit Daily Mail.

Tânăra Yang Liu a murit pe 14 octombrie, la vârsta de 34 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul timp de cinci ani și jumătate.

Iubitul ei, Xu Shinan, a spus că a rămas lângă corpul lui Yang, 24 de ore pe zi, timp de șapte zile de la moartea ei, așa cum este tradiția în China.

„Soția mea spunea că nimeni nu avea voie să plângă dacă ar muri”, a transmis Xu.

Citește și
nunta peru
Nunta transformată în tragedie, după ce un acoperiș s-a prăbușit peste invitați

Povestea cuplului a fost prezentată într-un raport recent realizat de Dalian Evening News.

Cuplul și-a înregistrat căsătoria în august 2013 și a început pregătirile pentru nunta. Dar viața lor a fost răsturnată trei luni mai târziu, când Yang a început să sufere dureri puternice în piept.

Mireasa, care avea 28 de ani la acea vreme, a fost diagnosticată cu cancer de sân. Yang a trecut printr-o intervenție chirurgicală și mai multe runde de chimioterapie, dar nu a plâns niciodată și a fost mereu zâmbitoare, potrivit relatărilor lui Xu.

În 2017, starea lui Yang s-a îmbunătățit și cuplul a început să economisească bani pentru un apartament și să se pregătească din nou pentru nunta. Din păcate, cancerul ei a recidivat un an mai târziu.

Xu a spus că femeia a suferit o serie de complicații și a căzut la pat, după ce a suferit fracturi osoase grave cauzate de un strănut.

Fata a intrat în comă pe 6 octombrie și a murit o săptămână mai târziu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult