Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO. Cum a evitat Prințul William să stea lângă fratele său la înmormântarea bunicului lor

Prințul William i-ar fi cerut unui membru al familiei să stea între el și fratele său, în timpul funeraliilor Prințului Philip, scrie Daily Mail.

În imaginile surprinse în timpul evenimentului, cei doi prinți sunt despărțiți de Peter Phillips, fiul Prințesei Anne. Ar fi fost o rugăminte a lui William, care nu a mai fost văzut în public alături de Harry de când acesta din urmă și soția sa, Meghan, au părăsit familia regală britanică.

De asemenea, William ar fi fost furios după interviul oferit de Harry și Meghan jurnalistei Oprah Winfrey.

Cu toate acestea, Prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor.

Prinţul Harry, care poartă şi titlul de duce de Sussex, a fost de asemenea văzut în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury care a oficiat slujba religioasă, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William.

Citește și
Familia Regală britanică
Cum vor participa prinții William și Harry la funeraliile Prințului Philip. Decizia luată de Regină

În acel moment, s-au apropiat de ei prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum.

Conversaţia dintre prinţul William, care nu purta mască, şi fratele său Harry, care în schimb şi-a păstrat masca sanitară, a părut relaxată.

Deşi relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni, discuţia dintre cei doi fraţi a părut să fie amicală.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult