Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazul românului care a ajuns vineri în Anglia, sâmbătă a furat iar luni a fost condamnat

Cazul unui român care a plecat la furat la o zi după ce a aterizat în Anglia face ocolul tabloidelor britanice.

Leonard-Valter Tudor, în vârstă de 20 de ani, a ajuns în Yorkshire, Marea Britanie vineri, sâmbătă s-a dus la furat iar luni a fost condamnat.

Tânărul de naționalitate română a plecat în Anglia pentru a se întâlni cu o altă persoană. A doua zi a fost prins încercând să fure bunuri în valoare de 508 lire sterline de la un magazin TK Maxx din Nottingham, relatează Daily Mail, citând documente juridice. Leonard, tatăl unui copil de un an, a folosit o pungă specială pentru a bloca semnalul de la dispozitivele de securitate ale produselor din magazin, susține sursa citată. A fost arestat la magazin sâmbătă iar luni a apărut la un tribunal. Un judecător a decis să fie reținut 16 săptămâni într-o instituție pentru infractorii tineri. Potrivit Nottingham Live un complice al său a reușit să evite arestarea.

”La audiere, inculpatul a spus că a aterizat în țară cu o zi înainte. A mers la o adresă în Doncaster pentru a găsi de lucru. A fost abordat de un alt român pe care nu-l cunoaște. I s-a sugerat să meargă în Nottingham să fure dintr-un magazin și a recunoscut că a furat acele produse din magazin.” a declarat Sanjay Jerath, procuror.

Bărbatul și-a recunoscut fapta și și-a asumat responsabilitatea. Potrivit avocatului său se va întoarce în Yorkshire dacă va fi eliberat. Cazul său a făcut ocolul tabloidelor britanice, readucând în discuție problema infractorilor de origine română. 

Citește și
Portiuni de pod furate
Pod feroviar de 56 de tone, furat de hoții de fier vechi. Cum au acționat. VIDEO

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult