Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz surprinzător în SUA. Cine este criminalul în serie care a ucis 4 femei

În Texas, operaţiunea de căutare a unui criminal în serie s-a încheiat într-un mod neaşteptat. Un agent de la paza de frontieră a mărturisit că a ucis 4 femei, toate prostituate, şi a răpit o a 5-a.

Aceasta din urmă a reuşit să fugă şi s-a dus direct la poliţie. Anchetatorii spun că victimele au fost ucise după acelaşi scenariu, în decursul ultimelor două săptămâni.

Seria "neagră" a început acum două săptămâni, când autorităţile au descoperit cadavrele a două dintre victime, într-o zonă rurală, în apropierea unei autostrăzi. Alte două descoperiri similare au fost făcute în ultimele zile, în aceeaşi zonă, ridicând bilanţul victimelor la 4.

Autorităţile au început o căutare frenetică pentru a-l găsi pe vinovat. Au primit un ajutor nesperat de la o femeie care fusese răpită de suspect şi a reuşit să scape. Autorităţile l-au identificat pe individ drept Juan David Ortiz, de 35 de ani, angajat de 10 ani la seriviciul de pază a frontierei.

Isidro Alaniz, procuror Webb County: "Există motiv să credem că acest individ este responsabil pentru o serie de crime pe care le-aş califica drept crime în serie. Acum analizăm acuzaţiile pe care să le formulăm împotriva lui - probabil 4 acuzaţii de crimă şi una de răpire."

Toate victimele sale erau prostituate şi au fost ucise în acelaşi mod. Autorităţile încearcă să descopere şi motivul pentru care bărbatul s-a lansat în această serie macabră de omucideri. Bărbatul a fost arestat, iar dacă va fi găsit vinovat, poate primi pedeapsa cu moartea.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult