Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz incredibil în Germania. Cadavru găsit în casă, la 8 ani după deces

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trupul neînsuflețit al unui pensionar a fost găsit în apartamentul în care locuia, la opt ani de la presupusa dată a decesului.

Descoperirea a fost făcută din întâmplare, după ce în imobil a izbucnit un incendiu şi pompierii au controlat toate apartamentele.

Acum, poliţia încearcă să afle cum de nimeni nu a semnalat disparitia subită a bărbatului și a câinelui său, deşi în faţa blocului era parcat automobilul familiei.

Bărbatul găsit decedat în apartamentul său din oraşul german Senden ar fi încetat din viaţă în urmă cu opt ani, sunt de părere legiştii, după primele cercetări. Omul ar fi murit din cauze naturale şi avea 59 de ani, iar în casă a fost găsit mort și câinelui său.

Vecin: „Amândoi iubeam câinii şi ieşeam împreună cu câinii.”

Reporter: „Aţi observat că nu mai iese cu câinele?”

Vecin: „Desigur, am observat.”

Reporter: „Când?”

Vecin: „Când? Asta e o întrebare bună”

Maşina bărbatului a rămas opt ani în parcare, acoperită de mizerie. Culmea este că acum opt ani, vecinii au simțit un miros înțepător venit din apartamentul omului.

Din cauza mirosului, vecinii au chemat poliția, care a venit, însă legea nu le-a permis oamenilor legii să intre în casă. În prezent nu mai există documente despre ceea ce s-a întâmplat acum 8 ani.

Polițist: „Din nefericire, protocoalele noastre de intervenţie sunt şterse după cinci ani, din motive de protecţie a datelor.”

Acum, toţi se întreabă cum de autorităţile nu au reacţionat după ce vecinii au tras primele semnale de alertă.

Vecinii susţin că nu au putut sparge uşa vecinului lor pentru că ar fi însemnat să comită o infracţiune.

Presa germană subliniază că, în toţi aceşti ani, cutia de scrisori a bărbatului era golită misterios, aproape în fiecare zi de cineva.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult