Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Casa unei femei a fost infestată de viermi din cauza cadavrului unei vecine. „Era ca și cum trăiam într-un film de groază”

O femeie, care a locuit într-un apartament infestat de viermi, a povestit prin ce a trecut timp de mai bine de doi ani, și cum și-a dat seama de unde proveneau insectele.

O femeie, care a locuit mai bine de doi ani într-un apartament plin cu viermi, a povestit cum sub de locuința ei, într-un alt apartament, a fost descoperit un cadavru, care era acolo de mai bine de doi ani.

Chantel, al cărei nume a fost schimbat pentru a-i proteja identitatea, a povestit cum larvele au pus stăpânire pe apartamentul ei, după ce Sheila Seleoane, în vârstă de 58 de ani, a murit în august 2019 și a fost găsită abia în februarie 2022, scrie Mirror.

Oasele ei, care erau acoperite de pantaloni de pijama albaștri și un top alb, au fost găsite abia atunci când poliția a bătut, în cele din urmă, la ușa ei, după ce vecinii s-au plâns ani de zile de mirosul groaznic, care venea din apartamentul femeii.

Moartea femeii nu a fost considerată suspectă de către polițiști.

Citește și
crima
Un cadavru în stare de descompunere a fost găsit într-un lac de acumulare din Vâlcea. Cine ar fi persoana descoperită
Cum au aflat polițiștii că femeia era moartă de mai bine de doi ani

O prăjiturică expirată din frigider a indicat data morții femeii.

Înainte să se facă descoperirea șocantă, Chantel și-a schimbat becurile, iar sute de viermi au căzut din tavan chiar la ea în apartament.

Problema a persistat, însă. În lunile următoare, femeia s-a trezit cu alți viermi în apartamentul ei, descriind situația „era ca și cum trăiam într-un film de groază”.

Chantel a sunat la o firmă de curățenie, dar i s-a spus că ei nu se ocupă de viermi.

Audrey, care locuia în același bloc, a spus că a ajuns acasă după o călătorie de serviciu și a fost izbită de un miros urât „ca de cadavru”, atunci când a urcat în lift.

Alți vecini au încercat să pună prosoape și cearceafuri sub ușă, pentru a nu le intra mirosul în casă.

O altă familie a declarat că nu au putut mânca sau dormi în apartamentul lor din cauza mirosului.

Acum, rezidenții imobilului de locuințe din Peckham, din sudul Londrei, iau în discuție posibilitatea de a intenta un proces împotriva asociației de locuințe Peabody, după ce cadavrul nedescoperit a stat în apartament timp de doi ani și jumătate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult