Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Care este cel mai răspândit nume de băiat între nou-născuții din Marea Britanie, în 2023

Numele odată la modă pentru bebeluși „Harry” și „Meghan” au scăzut în popularitate în Marea Britanie, potrivit informațiilor oficiale. Anul acesta, cele mai des întâlnite nume la nou-născuți sunt Muhammad, la băieți, respectiv Lili, la fete.  

„Prăbușindu-se de pe locul 13 pe 23, numele anterior popular Harry pare să fi avut o primire negativă din partea părinților în acest an”, dezvăluie BabyCentre, principala sursă de informație privind sarcina și parenting-ul din regat, potrivit Daily Mail.

„Meghan și ortografia alternativă Megan au scăzut, de asemenea, în înregistrări”, mai arată sursa citată.

Anterior, prenumele prințului Harry și ale lui Meghan Markle au cunoscut o creștere uriașă a popularității în rândul noilor părinți. Dar se pare că aceste nume ar putea avea acum conotații negative pe fondul desprinderii lor continue de Familia Regală.

Popularitatea numelor bebelușilor născuți în Marea Britanie este puternic influențată de controversele celebrităților. Și Harry și Meghan nu sunt singurul cuplu care își vede popularitatea în scădere. Holly Willoughby și Philip Schofield și-au văzut, de asemenea, prenumele lor căzute din preferințele viitorilor părinți.

Citește și
familie cu 19 copii
Câți bani cheltuie lunar, pe mâncare, un cuplu care are 19 copii. Incredibil în câte camere trăiesc
Top 20 nume de băieți nou-născuți în 2023, în Marea Britanie

Muhammad

Noah

Theo

Leo

Oliver

Arthur

Jack

Freddie

George

Luca

Henry

Ethan

Oscar

Jude

Alfie

Archie

Jacob

Liam

Charlie

Thomas

Potrivit BabyCentre, Muhammad continuă să fie cel mai popular nume pentru băieții născuți în 2023 în Marea Britanie, în timp ce Lily a învins-o pe Sophia pentru primul loc la fete.

Top 20 nume de fete nou-născute în 2023, în Marea Britanie

Lily

Sophia

Olivia

Amelia

Freya

Aria

Ava

Isabella

Isla

Mila

Grace

Layla

Maryam

Willow

Elsie

Ivy

Ella

Evelyn

Evie

Mia  

Numele florilor rămân deosebit de populare, cu Lily în fruntea topului pe primul loc, urmată de Jasmine, în creștere cu 28 de locuri până la numărul 67, în timp ce numărul Daliilor s-a dublat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult