Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Campion mondial, rănit în cursul unui jaf armat, în timp ce îşi apăra nepoţii de gloanţe

Fostul jucător de rugby sud-african Naka Drotske, component al selecţionatei care a obţinut triumful istoric la Cupa Mondială din 1995, a fost rănit grav în cursul unei tentative de jaf arma.

Drotske a fost rănit prin împuşcare şi a pierdut foarte mult sânge, însă acum se află în stare stabilă, la secţia de terapie intensivă a unui spital din Pretoria, conform ultimelor informaţii difuzate de presa locală.

Incidentul s-a produs în noaptea de joi, în casa fratelui lui Drotske, în care se afla de asemenea un alt fost rugbyst sud-african, Os du Randt, care a scăpat nevătămat.

Patru indivizi înarmaţi au pătruns în locuinţa din Pretoria cu intenţia de a comite un jaf, iar cei doi foşti jucători au opus rezistenţă şi au evitat ca nepoţii lui Drotske, ambii minori, să fie răniţi.

Drotske a fost împuşcat de trei ori, în piept, stomac şi într-un braţ, după care atacatorii au fugit. El a fost transportat la spital de fostul său coechipier, unde a fost supus imediat unei intervenţii chirurgicale.

Citește și
CNN
Atac armat cu mai multe victime la un mall din SUA de Black Friday

În vârstă de 47 ani, Naka Drotske a disputat 26 de meciuri pentru naţionala Africii de Sud între 1993 şi 1999. El a evoluat ulterior timp de trei ani în Europa, la echipa London Irish, iar apoi a antrenat, după retragerea din activitate, formaţia Cheetahs din ţara sa, între 2007 şi 2015.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult