Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Camerele de supraveghere au surprins ultimele momente ale celebrului prezentator TV britanic care a murit subit în Grecia

Imaginile de pe camerele de supraveghere par să-l arate pe prezentatorul TV Dr. Michael Mosley dispărând în timp ce coboară un deal aproape de locul în care a fost găsit cadavrul său, scrie BBC.

O examinare post-mortem urmează să aibă loc luni, după ce cadavrul doctorului Mosley a fost găsit la patru zile după ce acesta a dispărut pe insula grecească Symi.

Medicul legist - care a sosit pe insula vecină Rodos, unde va avea loc autopsia - a exclus posibilitatea unei agresiuni. Cadavrul doctorului Mosley a fost găsit duminică pe un deal, lângă barul de pe plajă Agia Marina.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată ceea ce par a fi ultimele momente ale doctorului Mosley, în timp ce acesta coboară o pantă înainte de a dispărea în spatele unui zid.

Tatăl a patru copii, în vârstă de 67 de ani, a fost dat dispărut după ce a părăsit plaja Agios Nikolaos pentru a pleca într-o plimbare miercuri, în jurul orei 13:30, ora locală.

Autoritățile elene au efectuat o căutare amplă a doctorului Mosley pe fondul temperaturilor ridicate.

Cadavrul său a fost găsit duminică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult