Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Călugăr, acuzat că a întreținut relații sexuale cu călugărițe prin ”controlul minții”

Un călugăr chinez de rang înalt a respins acuzațiile lansate de mai multe călugăriţe care susțin că le-a forţat să întreţină raporturi sexuale “prin controlul minţii”, relatează BBC.

Presupusele acţiuni ale lui Xuecheng au fost descrise într-un raport trimis guvernului chinez de alți doi călugării de la templul Longguan.

În raport, Xuecheng este acuzat că a trimis mesaje explicite călugăriţelor şi le-a forţat să întreţină relaţii sexuale cu el. De asemenea, el este acuzat că a ademenit sau ameninţat cel puţin şase călăugăriţe pentru a avea relaţii sexuale. Patru dintre ele au cedat cererilor sale.

În plus, călugărul este acuzat că s-a folosit de mesaje “pentru a le controla minţile” călugăriţelor, susţinând că sexul face parte din studierea doctrinelor buddhiste.

Documentul de 95 de pagini arată că una dintre călugăriţe a depus o plângere la poliţie în iunie după ce Xuecheng a abuzat-o sexual.

Xuecheng a fost chestionat de autorităţi dar a fost eliberat ulterior, conform unei surse a Global Times.

Templul, situat în Beijing, a acuzat călugării că prezintă informaţii false.

Xuecheng este şeful Asociaţiei Buddhiste a Chinei, cea mai tânără persoană din istorie care a ocupat acest post şi un consultant politic în guvern.

Templul a informat într-un comunicat postat pe Weibo, o reţea socială chinezească, unde Xuecheng are peste un milion de urmăritori, că va demara o investigaţie, dar a subliniat că Xuecheng neagă acuzaţiile.

În comunicat se precizează că dovezile sunt false.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult