Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadavrul unei femei, găsit zidit în peretele de beton al unui complex de apartamente. Fusese ucisă în urmă cu zece ani

Poliția australiană, care investighează presupusa crimă a unei femei ale cărei rămășițe au fost găsite anul trecut în interiorul unui zid de beton, spune că a identificat victima și crede că aceasta a fost ucisă în urmă cu mai mult de zece ani.  

Tanya Lee Glover, născută în 1971, avea deficiențe de vedere și de auz, și ar fi avut aproximativ 38 de ani în momentul morții sale, a declarat, joi, poliția din Queensland într-un comunicat, scrie CNN.

Cazul femeii a ieșit la iveală când oamenii de serviciu au găsit rămășițe umane neidentificate în spatele unui perete de beton din subsolul unui complex de apartamente din Alderley, în suburbia Brisbane, în decembrie anul trecut.

Corpul ei a fost găsit parțial îngropat și era strâns învelit în haine și lenjerie de pat, a declarat poliția la acea vreme.

A fost nevoie de opt luni pentru ca autoritățile să confirme identitatea lui Glover cu ajutorul expertizelor ADN și a bazelor de date naționale, a declarat, joi, pentru reporteri, detectivul Andrew Massingham, adăugând că moartea ei este tratată ca o anchetă de omucidere.

Citește și
scara
O femeie a fost strangulată cu o cămașă și apoi zidită sub o scară din beton. Tânăra plecase să-și viziteze bunicul

Detaliile despre viața lui Glover sunt puține și conturează portretul unei femei profund izolate. De aceea, nimeni nu ar fi raportat dispariția ei.

„Nu știm în acest moment dacă avea vreo formă de angajare. Informațiile preliminare arată că era foarte retrasă, ducea un stil de viață foarte liniștit și discret, și nu era activă pe rețelele de socializare”, a declarat Massingham.

După ce a fost identificată prin intermediul ADN-ului, poliția a contactat familia ei și a descoperit că Glover pierduse legătura cu părinții ei cu ceva timp în urmă și că aceștia aveau „convingerea greșită că se afla în altă parte a țării”, a declarat Massingham.

El a adăugat că acest caz este „îngrijorător și ciudat” și a spus că poliția nu a stabilit încă un motiv pentru care cineva ar fi vizat o femeie vulnerabilă, singură, și apoi ar fi scăpat de cadavrul ei în mod necruțător.

Glover era o femeie zâmbitoare, cu părul brunet, până la umeri, și purta ochelari.

Glover s-a mutat în Queensland din New South Wales în 2006 și a locuit în zona Fortitude Valley până în 2010, fiind descrisă ca o femeie de origine caucaziană, cu o înălțime cuprinsă între 1,55 cm și 1,65 cm, a precizat poliția.

Detectivii au făcut apel la oricine care ar fi putut să o cunoască pe Glover sau să fi avut interacțiuni cu ea, în special în perioada 2006-2010, să contacteze autoritățile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult