Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadavrele a 8 muncitori, recuperate după scufundarea unei nave în timpul ciclonului Sitrang, după 63 de ore de căutări

Cadavrele a opt muncitori au fost recuperate după o misiune de căutare şi salvare din Bangladesh care a durat 63 de ore.  

Trupurile neînsuflețite au fost recuperate de pe o navă de dragare încărcată cu nisip care s-a scufundat în timpul ciclonului Sitrang în largul districtului Chattogram, la aproximativ 242 km sud-est de capitala Dacca, informează agenţia Xinhua, citată de Agerpres.

Adjunctul directorului departamentului de pompieri şi de apărare civilă din Chattogram, a declarat joi că a fost confirmat decesul a opt persoane dintr-un echipaj de nouă lucrători aflaţi la bordul navei de dragare.

„Au fost recuperate cadavrele celor opt muncitori daţi dispăruţi", a spus Abdullah Harun Pasha.

Potrivit oficialului, scafandrii au tăiat mai multe secţiuni ale navei de dragare pentru a recupera cadavrele din interior.

Citește și
trasnet
Cel puţin nouă persoane au murit lovite de un trăsnet, în Bangladesh
Ciclonul Sitrang

Draga s-a scufundat în timpul ciclonului care a avut loc la începutul săptămânii. Cel puţin 35 de persoane au murit după ce ciclonul Sitrang a lovit coastele Bangladeshului.

Însoţit de vânt puternic şi de ploi abundente, ciclonul a distrus locuinţe, culturi şi o parte din infrastructură pe o arie vastă a ţării. Majoritatea deceselor au fost cauzate de arborii căzuţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult