Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Britanicii își plâng regina. Imagini memorabile suprinse în Londra înaintea funeraliilor Elisabetei a II-a | GALERIE FOTO

Este ultima zi în care britanicii își pot plânge regina și pot aduce un ultim omagiu la catafalcul suveranei Elisabeta a II-a.  

Sicriul cu trupul neînsufleţit al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii este expus public pentru ultima zi, duminică.

Duminică seara, la ora locală 20:00 (19:00 GMT), va fi ţinut un minut de reculegere la nivel naţional în memoria reginei Elisabeta a II-a, informează DPA/PA Media și Agerpres.

Astăzi va fi probabil ultima ocazie pentru ca publicul să treacă pe la catafalcul suveranei. Sicriul rămânând expus în Westminster Hall până în zorii zilei de luni, înainte de funeraliile de stat de la Westminster Abbey.

Sute de mii de oameni au adus în ultimele zile un omagiu reginei Elisabeta a II-a, arătându-și admirația și respectul pentru cea care s-a aflat pe tronul Marii Britanii în ultimii 70 de ani.

Citește și
regina elisabeta II
Cum își dorea Regina Elisabeta a II-a să fie înmormântarea ei. Indicațiile pe care le-a dat

Cei care au trecut pe la catafalcul reginei Elisabeta a II-a au fost nevoiți să aștepte zeci de ore la coadă. Mulți dintre cei care au adus un ultim omagiu și-au petrecut noaptea pe străzi și au suportat ore întregi de frig și ploaie.

Imagini memorabile suprinse în Londra înainte de funeraliile reginei Elisabeta a II-a pot fi văzute în GALERIA FOTO.

Regina Elisabeta a II-a a murit în data de 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani, fiind cel mai longeviv monarh al Regatului Unit al Marii Britanii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult