Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Britanic arestat în ancheta morții lui Emiliano Sala. De ce este acuzat

Un bărbat de 64 de ani din North Yorkshire (nordul Angliei) a fost arestat și apoi eliberat în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist Emiliano Sala.

Bărbatul, acuzat de "ucidere din culpă", a fost eliberat după câteva ore și cooperează pe deplin cu anchetatorii, potrivit poliției britanice.

Familia lui Sala şi a pilotului David Ibbotson au fost informate despre arestarea acestuia, informează News.ro.

La 21 ianuarie, avionul în care se aflau Sala şi pilotul a fost dat dispărut, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

Citește și
avion emiliano sala - 1
Avionul cu care s-a prăbuşit Emiliano Sala nu avea autorizaţie şi nici măcar cutii negre

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult