Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bill Gates: Lumea ar trebui să revină la normal până la sfârșitul anului 2022

Lumea ar trebui să revină la normal până la sfârșitul anului 2022 datorită vaccinurilor COVID-19, a declarat Bill Gates într-un interviu pentru ziarul polonez Gazeta Wyborcza și TVN24, scrie The Sun.

„Aceasta este o tragedie incredibilă”, a spus cofondatorul Microsoft cu privire la pandemie, adăugând că singura veste bună a fost accesul la vaccinuri.

„Până la sfârșitul anului 2022 ar trebui să revenim practic la normal”, a spus Gates.

„Cred că undeva prin 2022 vom avea imunitatea colectivă”, a spus Gates. "Cred că toți așteptăm cu nerăbdare acest lucru. Există o mulțime de oameni care suferă, nu doar în SUA, ci peste tot", a mai declarat filantropul.

Gates, a renunțat la funcția de președinte al Microsoft Corp în 2014. Bill Gates și Fundația Melinda Gates a donat cel puțin 1,75 miliarde de dolari pentru răspunsul global la pandemia COVID-19. Aceasta include asistență pentru unii producători de vaccinuri, diagnostice și tratamente potențiale.

Citește și
astrazeneca
Danemarca prelungeşte suspendarea vaccinului AstraZeneca-Oxford cu încă trei săptămâni

Facilitatea COVAX, susținută de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare (GAVI), își propune să asigure 2 miliarde de doze de vaccin pentru țările cu venituri mai mici până la sfârșitul anului 2021.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult