Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bebelușul miracol născut la 11:11 pe 11 noiembrie 2011 a împlinit 11 ani

Daniel Saunders, din Bishop's Stortford, a fost strâns legat de numărul 11 de când s-a născut, la ora 11:11 pe 11 noiembrie 2011, și și-a sărbătorit, vineri, a 11-a aniversare.

Băiețelul a primit de ziua sa 11 cadouri.

„Am aşteptat cu nerăbdare această zi de naştere! Este mai palpitant decât orice altă zi de naştere pe care am sărbătorit-o vreodată”, a spus băiețelul. „Unsprezece este un număr principal în numerologie și înseamnă că o să am un potențial bun în viitor”, conform Daily Star. „Este numărul meu norocos și este ușor de reținut. Nimeni nu uită niciodată ziua mea de naștere”, a mai adăugat el. Mama lui, Charlotte, acum în vârstă de 41 de ani, spune că 11 a fost și numărul ei norocos de la școala primară, ceea ce a făcut ca nașterea copilului său să fie și mai remarcabilă. Daniel urma să se nască pe 17 noiembrie 2011, dar Charlottei i s-a spus că fiul ei se afla într-o poziție incomodă. Medicii au încercat să-l mute, dar nu au reușit, așa că și-a programat operația de cezariană pe 11 noiembrie. Nașterea lui Daniel a fost apoi amânată în ziua respectivă, deoarece a fost poziționat sub coastele lui Charlotte, așa că medicilor chirurgi le-a luat mai mult decât se așteptau să-l scoată afară.

Ea a spus: „Ne-am prezentat la șase dimineața și a trebuit să așteptăm până am fost chemați. Ar fi ieșit mai devreme, dar mi s-a blocat sub coaste și le-a luat ceva timp să-l scoată. Este uimitor că s-a născut cu toți acei 11. Este numărul meu norocos de când eram copil. Este foarte special să împărtășesc asta cu el”. Tatăl băiatului, Jason, 42 de ani, a spus: „Este genial! O zi cu adevărat de amintit. Nu a existat nicio modalitate pe acest pământ să credem că ar fi posibil ca el să se nască la 11:11 pe 11/11 în 2011. Doctorul a spus că nu există nicio șansă să se nască la 11:11, dar cred că se agăța de cutia toracică a mamei sale”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult