Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bebeluș de un an, găsit mort în casă după ce a înghițit droguri. Ce a dezvăluit autopsia

Un bebeluș de 16 luni din New York a fost găsit mort în casă după ce a înghițit droguri. Poliția a anunțat că decesul băiețelului este considerat crimă, potrivit Metro.

Tragedia a avut loc pe 20 februarie 2023, la o locuință din Staten Island. Copilul a fost găsit mort de polițiștii solicitați să intervină în urma unui apel.

„La sosire, ofițerii au observat un copil de 16 luni inconștient pe un pat, într-un dormitor”, au precizat reprezentanții Departamentului de Poliție din New York.

Băiețelul de doar un an a fost transportat de urgență la spital, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, acesta a decedat.

Miercuri, 3 mai, poliția a anunțat că moartea bebelușului este considerată crimă, după ce un medic legist a stabilit că acesta a murit din cauza ingerării de cocaină și fentanil.

Citește și
curier uber eats
Un curier Uber Eats a ridicat o comandă de la restaurant și a dus-o direct la poliție. Ce a urmat este incredibil

Ancheta este în curs de desfășurare și nicio persoană nu a fost arestată până la 3 mai.

O tragedie similară a avut loc în luna martie a acestui an. Un bebeluș de un an și șapte luni a fost găsit fără suflare de părinții săi, după ce a înghițit droguri. O autopsie efectuată de un medic legist a dezvăluit ulterior că decesul micuței a survenit după ce aceasta a înghițit o cantitate letală de fentanil. Cei doi părinți, considerați inițial suspecți de autorități, au fost testați antidrog, rezultatele fiind negative. În plus, anchetatorii nu au găsit nicio urmă de droguri în casă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult