Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care s-a dat drept elev de 15 ani ani, anchetat. Colegii, șocați să afle cine este de fapt

Un solicitant de azil adult, care are în jur de 30 de ani, s-a dat drept elev 15 ani și s-a înscris la un liceu din Ipswich, au confirmat autoritățile.

Omul a fost exmatriculat de la Liceul Stoke, după ce colegii de clasă le-au spus profesorilor că pare mult mai matur, că are barbă și păr pe piept, relatează The Independent.

"Arată mult mai în vârstă decât mulți dintre profesori. Este ca și cum tatăl cuiva a venit la școală”, a declarat un elev.

Autoritățile au declanșat acum o investigație pentru a stabili cum a fost posibil ca bărbatul să se înscrie la liceu și chiar să meargă la cursuri timp de 6 săptămâni.

Înșelăciunea a ieșit la lumină după ce colegii de clasă i-au căutat numele pe Facebook și au descoperit că anterior fusese student de arhitectură la Universitatea Islamică Azad, din Iran. Înainte de a ajunge în Marea Britanie, ”elevul” a ajuns și în Germania, unde a și cerut azil politic.

Autoritățile s-au autosesizat după ce un elev a postat o fotografie pe Facebook alături întrebarea: "Cum poate un bărbat de 30 de ani să fie colegul nostru la matematică?". Postarea a devenit virală.

Autoritățile l-au reținut pe bărbatul în cauza, urmând să decidă dacă îl deportează în Iran.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult