Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care a rănit şase poliţişti într-un schimb de focuri în SUA a fost reţinut

Un bărbat de culoare din Philadelphia a ţinut în şah poliţia şi trupele SWAT aproape 8 ore, după ce s-a baricadat în casă înarmat până-n dinţi.

Individul a tras peste o sută de gloanţe în direcţia ofiţerilor. În cele din urmă, după îndelungi negocieri prin telefon, agresorul s-a predat. Șase poliţişti au fost răniţi, dar sunt acum în afara oricărui pericol. 

În jurul orei locale 16:30, poliţiştii s-au prezentat la o adresă, dintr-un cartier cu populaţie majoritar de culoare, ca să pună în aplicare un mandat într-un dosar legat de droguri.

Richard Ross, poliţia Philadelphia: "Ofiţerii noştri intraseră deja în locuinţa pentru care aveau mandat şi se îndreptau către bucătăria din spate când s-a tras asupra lor."

Unii dintre poliţiştii blocaţi în casă au reuşit să fugă pe fereastra în timp ce suspectul trăgea asupra lor. Răniţii au fost evacuaţi de o echipă SWAT care s-a infiltrat în locuinţă.

Citește și
Schimb e focuri pe o autostradă din California
Schimb de focuri pe autostradă. Atacatorul și un polițist au fost uciși

A urmat un blocaj îndelungat, în care un număr impresionant de ofiţeri au ocupat poziţii în jurul casei, cu degetul pe trăgaci.

În stradă, teama a virat în isterie, iar poliţiştii au avut mari dificultăţi în a ţine la distanţă grupurile de curioşi.

Pe măsură ce se lăsa întunericul, negociatorii poliţiei - care au apelat la rudele şi avocatul suspectului - l-au contactat de nenumărate ori pe atacator, ca să-l convingă că va scăpa teafăr dacă se preda de bunăvoie.

Până la urmă, Maurice Hill, în vârstă de 34 de ani, a primit un ultimatum.

Chiar înainte de miezul nopţii, suspectul a ieşit din casă cu mâinile în aer. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult